Ко ће добити шансу за сарадњу, као и за склапање постизборне коалиције у Врању одлучиваће се путем преговора, а неће нам медији кројити власт, саопштено је у четвртак из Градског одбора Српске Деснице у Врању, пише портал Vranjenews.

– Ових дана се у нашем граду путем медија, вероватно из превелике тежње и жеље за сазнањем, а уз помоћ интуиције и фантазије, могу чути различите комбинаторике о формирању будуће локалне власти.

Разумљива је жеља представника локалних медија за одговором на питање „ко ће чинити власт у Врању“, али морамо признати да нагађања свакога дана иду из једне крајности у другу.

СНС, освојивши апсолутну већину на изборима, може и сама да формира локалну власт, али је као најјача политичка странка наравно свесна како су гласали грађани и кога они желе у власти, пре свега за добробит нашег града и његових становника – наводе из Деснице.

У новом сазиву Скупштине града Врања, подсећају, ова политичка опција биће заступљена са 13 одборника.

  • Освојили смо 18 одсто поверења бирача.

Верујемо да ће СНС, као државотворна странка, испоштовати вољу грађана и власт поделити са оним политичким чиниоцима који имају подршку грађана – наводе десничари Врања.

Leave a Reply