Заменика председника Организације ратних ветерана тзв. ОВК Насима Харадинаја ухапсили су данас припадници специјалних снага, док је ишао ка телевизији Т7 на интервју, јавила је приштинска Газета Експрес преноси Танјуг.

Насим Харадинај је брат од стрица бившег премијера привремених приштинских институција Рамуша Харадинаја.

Харадинај је, како се наводи, одбио да уђе у аутомобил Специјалних истражитеља и сачекао док нису стигли припадници косовске полиције.

Од албанских извора блиских привременим приштинским институцијама ексклузивно сазнајемо да се Харадинај опирао хапшењу и запретио припадницима Еулекса уз коментар да зна ко се налази испод маски, наводећи њихова имена, али такође и имена жена, деце, љубавница па чак и кућних љубимаца.

Познато је да се припадници терористичке ОВК служе застрашивањем, претњама и уценама било да су у питању њихови противници или “нелојални“ албанци, па се то показало и у овом случају када је један човек одбио наређење страних безбедносних снага уз гласне повике њихових имена.

Председник Српске Деснице Миша Вацић је ова дешавања прокоментарисао као симптоматична јер је Америка одавно, још пре рата на Косову, такозвану ОВК прогласила као терористичку организацију, а сада се након година заташкавања и прећуткивања хапсе њени припадници због злочина почињених против Срба, других неалбанаца и чак Албанаца лојалних држави Србији (Албанаца који су радили у институцијама, МУП-у, БИА-и и Војсци).
“Ако је Еулекс је неспособан да буде вршилац правде према ратним злочинцима из редова ОВК, нека напусти окупирани Космет. Српске снаге безбедности лако ће их привести познанију права и праведној казни за њихове монструозне зверске злочине“, изјавио је Вацић.

1 KОМЕНТАР

  1. Pa ako jebovo hapsenje ja sam Nikola Tesla. Ovaj divljak i ubica, monstrum kakav se retko radja, urla i divlja, a oko njega 50 specijalaca jos ga na putu do auta vode bez lisica i tapšu po ramenu i ledjima ono u fazonu „ajde brate ne pravi sranje ovde, resicemo to i onako“. Da je srece da ova okupatorska gamad i strine od vojnika odu sa Kosova srpskog pa da se nasa vojska i policija vrate dole i za 48 sati pohapse sve sa tih spiskova plus one koji su milionima eura zaradjenim od najkrvavijeg kriminala placali da ne budu na tim spiskovima.

Leave a Reply