Опскурни, лажљиви и политичке патологије препун портал, у власништву Драгана Ђиласа, финансиран новцем опљачканим од грађана Србије – јуче је објавио измишљену „вест“, у којој још једном, овај пут на изузетно перфидан, подао али и врло опасан начин, доводи у везу сина председника Александра Вучића, Данила – са неким од навијачких група и борбом за превласт међу њима.

Изгледа да је тајкун овдашњи и политичар у покушају, ималац тајних рачуна на којима крије новац опљачкан од грађана Србије – Драган Ђилас – својим „инжињерским мозгом“ коначно схватио да све његове тугаљиве и празнословне приче о сопственој важности и политичком значају нису ништа друго до пропаганда и лаж, и да се он власти, поново, никако не може докопати, па чак ни уз помоћ иностраних ментора којима се здушно и бучно препоручује – јер га грађани Србије неће, нити му верују, нити га поштују, нити он то по било чему и заслужује.

Стога је, по опробаном рецепту производње афера, кренуо у кампању која по својој моралној и људској нискости превазилази све досадашње кампање лажи, увреда и претњи којима је био изложен председник Александар Вучић и, нарочито, чланови његове породице, а посебно – син Данило.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Тобожње „објективни, независни и професионални новинари“, који су окупљени око тог портала чији је једини уређивачки и програмски концепт – мрзимо Вучића – исконструисали су измишљену причу о учешћу председниковог сина на некаквим састанцима различитих навијачких група и њихових фракција, које се – после успешне, одлучне и бескомпромисне акције надлежних државних органа и хапшења Беливуковог клана – сада боре за водећу позицију.

Очигледно је да им је такав налог – да баш то и тако ураде – издао њихов газда, власник и послодавац, Драган Ђилас, јер ништа друго, у свом немоћном бесу што га грађани Србије неће, није могао својим „инжињерским мозгом“ да смисли. Политички јалов, без циља, идеје, плана и визије, маштовит једино када су мржња и пљачкање туђег новца у питању, Драган Ђилас је  наредио својим запосленима да на најогавнији и најподлији начин нападну Александра Вучића – преко Данила, покушавајући да тим бедним и ниским лажима дестабилизује председника, а самим тим и Србију, не водећи рачуна да својим огавним и части лишеним измишљотинама доводи тог младог човека у озбиљну опасност, нарочито у овом тренутку када борба са организованим криминалним групама из тог, тзв.“навијачког“, миљеа улази у своју завршну фазу.

Намерно је, из патолошке мржње према Александру Вучићу, „заборавио“ тај „морални“ тајкун самог себе, пред нарученим камерама – као расплаканог, како плачљивим гласом тражи да деца буду поштеђена и изузета из политичких обрачуна, осим ако није, по свом већ толико пута испољеном ставу – мислио да се то односи само на њега, и његову децу (коју, узгред буди речено, нико никада, по имену нити било на који други начин, није ни поменуо).

Овим је ваљда свима коначно постало јасно ко је, и шта је, Драган Ђилас заправо. Шта стварно и заиста јесте, упркос медијском и сваком другом, агресивном и бучном, опљачканим новцем плаћаном, покушају да се представи као неко други, частан и честит.

А он је – сујетна, умишљена и болесном мржњом обузета особа, којој ништа није свето, која презире људе и користи их, која је спремна зарад новца и власти да пређе и потре све границе људскости и морала, и која је у својој патологији спремна дотле да иде да у сопственој земљи изазове сукобе само зарад личних интереса.

Зоран Ђорђевић

члан Председништва Српске напредне странке 

Оставите Коментар