Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састао се са представницима Удружења ратних војних инвалида и представницима домаћих пословних банака, како би разговарали о могућностима одобравања повољнијих кредита за војне инвалиде и кориснике породичне инвалиднине.

Ђорђевић је истакао да овај састанак представља важан помак у решавању стамбеног питања бројних грађана ове категорије становништва, којима су станови додељени у закуп, а који би по повољнијим условима успели исти да откупе, купе нови или реновирају постојећи.

– Наша је, не само обавеза већ и жеља да подједнако бринемо о свим грађанима. Не смемо и нећемо заборавити оне који су се борили за ову земљу и трудићемо се да им помогнемо у оквиру могућности које имамо – рекао је Ђорђевић.

Представници Српске банке, Комерцијалне банке и Поштанске штедионице, који су присуствовали овом састанку, исказали су велику спремност сарадње у проналажењу адекватног решења када је ова тема у питању, саопштило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Оставите Коментар