Јуче, баш када се обележава Светски дан доброте, племенити Зоран Kоцић поклонио је своју викендицу у Поповцу код Новог Сада НУРДОР-у. Kако је овај хумани човек рекао током потписивања Уговора о поклону, његова намера је да викендица постане оаза опоравка за децу после завршетка лечења.

У објави које је ово удружење поделило на друштвеним мрежама, кажу да је потписивање уговара прошло врло емотивно. Хумани чика Зоран одлучио је да поклони викендицу од 100 квадрата и девет ари плаца јер, како каже, “наше је само оно што поклонимо другима”. Такође, чика Зоран због болести није био у кући у Поповцу девет година па каже да је кућу ипак неопходно реновирати.

– Сада нам предстоји сређивање куће и дворишта. Први су нам притекли у помоћ ЈKП “Градско зеленило” из Новог Сада, које ће ових дана средити двориште викендице, а после тога настављамо са радовима и позивамо вас да нам помогнете, како би викендица што пре била доступна деци која се опорављају од малигних болести – стајало је у објави НУРДОР-а.

Оставите Коментар