Док је у Србији у пуном замаху борба против организованог криминала, а полицајци даноноћно откривају „штекове“ оружја и дроге, хапсе и испитују криминалце повезане са црногорским криминалним клановима, Зоран Лазовић, помоћник директора Управе полиције Црне Горе, је искористио лепо време да се јуче мало релаксира у Бањалуци, где је са својом „екипом“ демонстрирао како се „мафија“, уместо да се бори против организованог криминала и корупције што му је иначе и задатак,бар на папиру.

Присуствујући бахаћењу Лазовића и његових људи у бањалучком кафеу „Гетзби“, многи грађани су се забринули да ће овај град постати ново поприште црногорских криминалних кланова, не слутећи колико су можда у праву, јер је у припрему терена дошао лично Лазовић као први међу њима.

Иначе, гости су присуствовали непријатној сцени када је баш Лазовић инсистирао на фотографисању уз гласне коментаре да тиме треба да „објасне неке ствари“, иако су поједини за његовим столом нерадо пристали да се нађу на слици.

С обзиром да је након тога ова фотографија објављена уз недоречен коментар „Ето нисмо у Кнез Михаилову“, закључује се да је Лазовић са својим људима на овај начин упутио шифровану поруку подршке Вељку Беливуку и члановима његове групе који се налазе у притвору у Београду.

Оно што може бити посебно злокобно на овој фотографији је да је Лазовић дао сигнал неком од Беливукових људи који су још прикривени на слободи, имајући у виду најновије писање медија да Мило Ђукановић и „кавачки“ клан припремају финансијску и логистичку подршку за помоћ Вељи Невољи.

Оваква ситуација ће трајати док нова власт у Црној Гори не буде предузела одлучне кораке у борби са организованим криминалном, пре свега сменом и процесуирањем Лазовића. 

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар