Кошаркаши Црвене звезде у оквиру шестог кола Евролиге у дворани „Александар Николић“ са императивом победе дочекују руски Химки, јер црвено-бели у претходних пет мечева имамју само један тријумф и желе под хитно да промене свој положај на табели.

Оно што ће овај меч обележити јесте и обележавање Ноћи вештица која ће бити уприличена у Пиониру, након што је Евролига дала клубовима задатак да бар шест играча у тиму мора на паркет да изађе прерушено.

Ноћ вештица карактеришу бундеве са изрезаним злокобним очима, па није искључено да их буде у Пиониру, а видећемо и кога ће црвено-бели одабрати од кошаркаша за маскирање и да ли ће се то уопше дестити, јер из клуба са Малог Калемгдана најваљују изненађење за све навијаче.

ПРОСЛАВА БЕСМИСЛЕНОГ АМЕРИЧКОГ ПРАЗНИКА “НОЋ ВЕШТИЦА“: Зашто ми Срби прихватамо најидиотскија помодарства која нам долазе са Запада?

Увертира, али и свака пауза током утакмице у којој се састају Црвена звезда и Химки биће јединствени културно-уметнички спектакл у потпуности посвећен нашој традицији. Најављено је гостовање КУД „Димитрије Туцовић“ и трубачког оркестра Ивана Јовановића.

Утакмица у „Пиониру“ почиње у 19 часова.

Оставите Коментар