Црвена звезда је један од симбола српства и зато није добродошла где год да су непријатељи српски, изјавио је министар одбране Александар Вулин, коментаришући забрану уласка Звезди на КиМ и одигравање меча са Трепчом.

Вулин је новинарима у Београду рекао да су Албанци, када су тражили да буду чланови разних међународних спортских организација, говорили да то нема везе са политиком, да је то само спорт, да треба оставити прилику њиховој деци, омладини да се баве спортом и такмиче са другима.

  • То изгледа важи само када су Шиптари у питању, када Срби хоће да играју фудбал, да се такмиче, онда је Србима то забрањено и забрањено им је полицијом, насиљем. Црвена звезда је један од симбола српства и ово што су Шиптари урадили је доказ колико се боје Срба, колико мрзе Србију и самим тим колико мрзе Црвену звезду као један од симбола српства – истакао је Вулин.

Додао је да „Албанци тешко да ће икада моћи да имају једну Црвену звезду и спортски дух какав имају Срби“ и истакао да је ово још један доказ да је лаж да Албанци имају бесу – реч које се држе безусловно.

  • Дали су речи да ће све бити спортски, да је улажење у УЕФА због њихове деце и омладине и спорта, овим су показали да лажу, још једном су слагали и показали су да немају бесу – закључио је Вулин.

Leave a Reply