Невероватна прича босанског дечака о летовању, разводу родитеља и првој љубави је ових дана постала прави хит на друштвеним мрежама и насмејала је људе широм региона.

Преносимо причу у целости:

“Ове године сам летњи распуст провео с породицом на мору. Ја, сестра и буразер. И отац и мајка. Исто. Ја сам иш’о свако јутро сам по хлеб, а тата је пио поподне по најгорој врућини. Једно два дана нисам иш’о на плажу јер сам се од нечега осуо. Други дан мора тата је сломио мајку пред народом. Нико се ни окренуо није. Такав је народ.

Мајка је говорила нама деци да ће ујак Ибро сломити тату кад се вратимо. Ујак Ибро ја самим тим мајчин брат. Он је муслиман као и ми. Заљубио сам се у Сандру, она је пола – пола. Мајки није право у вези тога. Сандра је одлична у школи. Има велике плаве очи. Кад ме пољубила замантало ми се. Сека се убола на јежа. Врискала је два сата. Кад смо је одвели доктору он је рекао да није јеж него срча. Нога јој се загњојила, па смо морали назад. Ја сам се једино обрадовао томе што ће ујак Ибро сломити тату. Јер доста је више било његовог терора.

Кад смо дошли кући ујак је дошао да се поздравимо јер он је се враћ’о назад у Америку. Мајка му није рекла ништа за тату. Мени је запретила да ћутим. Неће каже, да се душмани радују. Неће ни да се ујак брине. Мало му је фирме. Двапут му је пуц’о чир. Ја сам је пит’о какви душмани, а она је рекла да нико ионако не гледа своја посла него једва чека неки хаос. У комшилуку. Такав је народ. Ове године је бураз кренуо у први разред. Он је исти тата. Први дан се потукао двапут. Мајка је плакала, а тата му је уз’о Тоблероне. Такав је тата, само нек је контра свима. Буразова учитељица је рекла да се препоручује пажња родитеља.

Ја све мислим да ће се, кад се ујак Ибро опет врати из Америке, тата морати одселити из куће. Мајка је предала папире за развод. Још не сме да му каже, али ће му сигурно рећи. А народ нек’ једе г**на. Није се због народа ни удавала.”

Прочитајте још:  НЕПРЕВАЗИЂЕНИ ХИТ: “Клинтоне ти си број 1. по Шунтавилу“ (ВИДЕО)

АМЕРИКАНЦИ БЕСНИ: Погледајте зашто се цела Северна Кореја смеје Обами (ВИДЕО)

Telegraf.rs / Index.hr

Оставите Коментар