Ови што се данас називају српском опозицијом, нису ништа друго него чиниоци некадашње Демократске странке која је и тада, а и данас била симбол државне издаје.
Екипа Ђилас – Јеремић – Обрадовић подржана Трифуновићем, који је као глумац познат по улози шиптарских терориста, а и као особа која је величала осведоченог злочинца бивше Армије БиХ генерала Дивјака, мисле да смо заборавили све њихове тероре. Мисле да могу тек тако да искоче из кутије и да дају себи за право да кажу да брину о борцима.
Господо, шта сте за време своје владавине урадили за нас? Јесте ли донели Закон? Нисте. Били смо разапети на стубу срама, служили смо вам за политичка поткусуривања, за јефтин прозападни маркетинг. Преко нас сте желели да се додворите вашим финансијерима, хтели сте да нас баците у заборав.
Можда данас није све тако идеално, али се ми осећамо као грађани првога реда. Коначно се неко бори за наше интересе и наша права. Коначно се ми питамо за нешто. До сада статус борца није био дефинисан. У овом тренутку имамо дефиницију статуса борца. Ускоро очекујемо доношење Закона о правима бораца, војних инвалида, инвалида рата и породица палих бораца.
Коначно сви ми који смо се борили за Србију и дали допринос у очувању историје и традиције нећемо бити заборављени, јер нам наша држава посвећује посебну пажњу и унапређује статус нас и наших породица.

Оставите Коментар