Председник Владе Србије Ана Брнабић каже, да за разлику од својих политичких противника, у СНС верују у судство и владавину права.
На питање редакције Ало хоће ли политичари из бивше власти одговарати за пљачкање Србије, као и за уништавање војске и одбрамбене моћи земље, Ана Брнабић каже да се искрено нада томе, али да је то у надлежности судских органа.

– Нећемо претити никоме као што то кажу неки из опозиције, па чак иду толико далеко да кажу како треба ухапсити и Вукана, најмлађен сина председника Србије. Ми се уздамо у владавину права, независно судство и наше истражне органе. За паре које су стекли Драган Ђилас и Драган Шолак могло је да се изгради на десетине путева по Србији и на стотине болница, школа и вртића. Шолак који је до пре 15 година држао видео клуб, сада купује клубове из Премијер лиге или „машински мозак“ који је пријавио своје богатство од 619 милиона евра након што је сишао са власти, а за то време људи су радили за 130 евра. Зато ми је драго због исхода референдума који води до снажења независности нашег судства. Kада будемо имали довољно снажно судство које је у потпуности независно и нема страха ни од страних амбасада, ни од тајкуна, надам се да ће под удар закона доћи сви који су пљачкали Србију – каже Брнабић.

Она додаје да не обећава реваншизам већ верује у институције Републике Србије.

Оставите Коментар