Бобан Богдановић зв. Пацов, председник НВО „Одговор“ у циљу сопствене промоције међу ЛГБТ популацијом, али и као декларисани хомосексуалац, донео је, како он тврди, генијалну одлуку која ће га лансирати у врх регионалне политике, и на основу које ће бити препознат од европских званичника као један од најперспективнијих евроатлантиста.

У том смислу, Богдановић ће на дан одржавања тзв. Параде поноса, заједно са својом бившом супругом, свакој ЛГБТ особи која покаже ЛГБТ заставицу или беџ, додељивати бесплатан оброк у београдском локалу „Нађина кухиња“, ул. Цара Душана број 27. Иначе, Богдановић је планирао да у наведену активност укључи бившу супругу, с обзиром да је она власник поменутог локала.

На тај начин, Богдановић жели нешто ново, нешто што до сада није виђено на овим просторима, а колико ће успеха имати у томе, време ће показати.

У сваком случају, без обзира што се политички и морални ставови наше редакције разлику од Богдановићевих, ипак је евидентно да је у питању један несвакидашњи потез, који ће свакако привући значајан број ЛГБТ особа да се у локалу „Нађина кухиња“ освеже и подруже.

Нама остаје да се надамо да и други локали у Београду неће кренути путем „Нађине кухиње“, јер ће се онда радити о грубој дискриминацији хетеросексуалних особа. А можда је у питању само Богдановићев генијалан промотивни маневар? Време ће показати…

Оставите Коментар