Бобан Богдановић, наркоман и хомосексуалац, шиптарски слуга и НВО активиста у покушају, пре неколико дана обрукао се пред својим саучесницима у издаји земље и народа. 

Конкретно, Богдановић је организовао геј вече у кући Николе Сандуловића, председника тзв. „Републиканске странке“, на којем су поред њих двојице присуствовала и три агента служби безбедности, Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (БИА), Владимир Волохонски (ГРУ) и Пјотр Никитин (ФСБ).

Међутим, кад су после интимног дружења, пожелели мало да се освеже и надокнаде изгубљене калорије, уследило је непријатно изненађење из „Нађине кухиње“. 

Наиме, „Нађина кухиња“ је објекат брзе хране у Београду, улица Цара Душана број 27, који се налази у власништву Богдановићеве бивше супруге. С обзиром да је Богдановић у хроничним финансијским проблемима, те да неретко нема ни новчаних средстава за куповину основних животних намирница, бивша супруга му поклања храну из „Нађине кухиње“, која је најчешће стара и по неколико дана. 

Управо на тај начин, Богдановић је обезбедио закуску за своје другаре, што је наредног дана свима проузроковало озбиљне стомачне проблеме. Због тога, актери геј журке нису могли са сигурношћу да установе да ли су њихове стомачне тегове производ бурног дружења или бактериолошке неисправности хране из „Нађине кухиње“.

Оставите Коментар