Не могу никако да схватим нови серијал болесних напада дела опозиције у Србији на рачун државног руководства на челу са председником наше Србије Александром Вучићем.

Последње претње председнику Вучићу и његовој породици говоре само о томе колико онима који га нападају скоро ништа није свето. Уместо да имамо у Србији све политичке странке и опције нормалне и без мржње, ми још увек имамо део странака чији лидери и функционери мрзе већинску вољу народа и псују, вређају, прете, проклињу и призивају зло само зато што им се више не дозвољава да раде шта год хоће.

Србија је земља реда и закона. Зато је ред да пред законом одговарају сви они који прете и желе смрт онима који нису њихова политичка опција. Било да је реч о полуделим бабама и дедама или средњој или младој генерацији, треба омогућити да та шака јада што прети и жели зло људима буде адекватно законски кажњена.

Доста је народу да слуша говор мржње.

Време је да се народ сједини око најважнијих ствари и принципа.

Као прво ничијој породици се не сме претити ни смрћу нити на било који начин.

Као друго увек треба подржати све политичаре и функционере на разним нивоима када се искрено и честито боре за интересе нашег народа и наше државе.

Као треће и када је добро и када је тешко треба да будемо сједињени и сложни у јачању наше државе у економском, политичком и сваком другом смислу.

На срећу већина политичких опција у Србији то разуме и схвата. И остаје нејасноћа због чега део тзв. елите и део странака са својим функционерима на један монструозан и болестан начин шири говор мржње.

Погледајте како у већини суседних земаља не постоји међусобна мржња међу политичарима у власти и опозицији када су у питању национални и државни интереси.
Увек сам се залагао да су национални и државни интереси изнад личних интереса.

Али лажна елита и они болесни умови који прете то не разумеју. Њима није Србија ни на првом ни на другом ни на трећем месту.

На срећу такви су у мањини.

Грађанима Србије поручујем да у наредном периоду као и касније буду увек сложни када су у питању државни и национални интереси и опште добро за све грађане. Тада народ треба да буде сједињен и да осуди све оне појединачне испаде оних који већини не желе добро.

Време је за јачање слоге нашег народа и због ситуације у региону и због наше будућности.

Моје мишљење је да свим грађанима Србије треба да срце куца за наше породице, државу, нацију и за оно у шта искрено верујемо и за све оно што волимо и желимо а што је у духу нашег народа!

Живела Србија!

Др Угљеша Мрдић

Оставите Коментар