Самозвани ктитор СПЦ и лажни патриота Миодраг Дака Давидовић данас је изломио страначки инвентар и испушта серију очајничких крикова, када је сазнао за резултате истраживања јавног мњења, које су му доставили његови чланови изборног штаба, да његов покрет не прелази изборни цензус.

То сазнање је Давидовићу сигуран показатељ да неће успети да направи „стратешко партнерство“ са ДПС-ом, односно да неће моћи да буде политичка проститутка Мила Ђукановића, који је иначе и покровитељ његових политичких и криминалних активности последњих двадесет година.

Због свега наведеног, Давидовић је покушао да посредством Брана Мићуновића закаже хитан конспиративан састанак са Милом Ђукановићем, како би видео шта и како даље да поступа, јер не преласком цензуса на изборима у Никшићу, неће моћи да испуни дата обећања ДПС-у.

Давидовићу се усложњава позиција и због чињенице да више нико из СПЦ неће и не жели да одржава комуникацију са њим, као и због ноторне чињенице да је злоупотребљавао контакте са црквеним великодостојницима, али и због тога што је у јавности процурела вест, да озбиљно размишља да пређе у ислам.

Имајући све у виду, само пар дана уочи локалних избора у Никшићу, намећу се суштинска питања, ко је заправо Дака Давидовић? Политичар или криминалац? Православац или исламиста? Британски или амерички агент? Нечовек или получовек?

Сваким даном се питања роје, а одговора је све мање.

Оставите Коментар