Компанија Amazon, власника Џефа Безоса тренутно је највећа компанија на свету за онлајн куповину. У октобру 2013. године покренут је програм под именон AmazonSmile који омогућава купцима да подрже своју омиљену добротворну организацију сваки пут када купују на Amazonu.

Ако тражите једноставан, аутоматски начин да константно подржавате своју омиљену добротворну организацију, требало би да започнете Amazon куповину на smile.amazon.com.

Преко AmazonSmile-а, Amazon ће донирати 0,5% од цене ваше куповине добротворној организацији по вашем избору. Иако вам се чини да ових 0.5% није много варате се. Према последњим информацијама просечан корисник Amazon Prime сервиса годишње потроши 1400 долара за куповине на Amazonu. Готово милион 501 (c) (3) јавних добротворних организација учествује у програму AmazonSmile.

Да ли сте знали да куповином на Amazonu можете помоћи најугроженије српске породице на Балкану?

Amazon Smile није ограничен само на хуманитарне организације које помажу угроженима у Америци. Међу више од милион организација налази се и једна српска, то је организација “Срби за Србе“.

Хуманитарна организација „Срби за Србе” од 2005. године помаже социјално угрожене многодетне породице на Балкану. Пуних 15 година људи окупљени око хуманитарне организације ”Срби за Србе” несебично помажу угоженим српским породицама.

Од једне идеје настале на интернет форуму па до осмеха на лицима преко 13 хиљада српске деце, организација ”Срби за Србе” је стала чврсто уз свој слоган ”Деца су наша будућност” и дала наду за боље сутра за преко 2 хиљаде породица.

Како се пријавити за програм Amazon Smile и усмерити Amazonove донације организацији Срби за Србе?

Пријава и коришћење сервиса Amazon Smile је крајње једноставно. Ово су сви кораци које треба да предузмете.

1. Посетите smile.amazon.com

2. Пријавите се својим поверљивим подацима на Amazon.com

3. У претраживачу укуцајте име организације, Serbs for Serbs

4. Изаберите организацију Serbs for Serbs

5. Крените у куповину!

Према незваничим информацијама, у иностранству, од Аустралије до Америке живи више од 4.5 милиона Срба. Amazon Smile сервис је доступан у великој већини држава широм света где живе наши сународници. Када би се бар један део наших земљака прикључио овој акцији, Amazonove донације српским породицама широм Балкана биле би изузезно велике.

Прикључите се нашој акцији и поделите ово са вашим пријатељима широм света!

Оставите Коментар