Како наш репортер са лица места јавља, Дака Давидовић је по повратку у изборни штаб Народног покрета упао у стање необичне еуфорије, те је својим изјавама запрепастио присутне. Наиме, Дака је мртав хладан изјавио да је током прошле ноћи доживео просветљење, јер се у једном тренутку пробудио и видео јарко белу светлост, те му је неки глас пренео две важне вести за све грађане Црне Горе.

Прва је, према Дакином казивању, та да ће Народни покрет освојити између 13 и 15% подршке на изборима у Никшићу, што је само по себи фантазија. А друга вест је према Давидовићу још важнија од прве, а то је да ће ускоро постати митрополит СПЦ, након чега ништа неће бити исто у Црној Гори, али и шире. Након што је изговорио наведено, у штабу је завладао мук и неверица, једни коментаришу да је Дака изгубио додир са реалношћу, други сматрају да су вакцине за смирење које је примао последњих дана имале нежељена дејства, док трећи излазе напоље и плачу од смеха да их неко не би приметио.

У сваком случају, са Даком у изборном штабу је увек весело. Многи жељно очекују његов наступ у медијима вечерас кад се затворе бирачка места, јер смеха никад доста, а са Даком је хумор загарантован.

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар