Покрет „Образ“ и Српски народни покрет „Наши“ позивају све родољубе на скуп подршке референдуму у Републици Српској, под називом „Србија за Српску“, у суботу, 24. септембра, у 17 часова, на Тргу Републике у Београду.

На скупу ће говорити: проф. др Андреј Фајгељ, председник Српског народног покрета „Избор је наш“ из Републике Српске Дане Чанковић, председник „Покрета за Србију“ Владимир Кршљанин, председник Покрета „Образ“ Младен Обрадовић, председник Српског народног покрета „Наши“ Иван Ивановић и представник студената Милан Денчић.

Садашњи премијер и председник Србије одбили су да пруже подршку народу и руководству Републике Српске поводом одржавања референдума о Дану РС, за разлику од председника Русије Владимира Путина који је препознао важност садашњег тренутка за народ у Српској и подржао референдум. Зато позивамо све грађане Србије да заједнички кажемо НЕ Александру Вучићу и његовим западним менторима и да покажемо јединство са својим сународницима у Републици Српској.

Скуп „Србија за Српску“ представља јасан одговор режиму у Београду да се не слажемо са планском издајом српских националних интереса. Нека скуп „Србија за Српску“ буде почетак освешћења српског народа и недвосмислен позив на његово јединство.

Прочитајте још: КУСТУРИЦА УПОЗОРАВА: Ово је припрема за рат, циљ је нестанак Српске!

Извор: Ослобођење