Зоран Драгишић зв. Сијалица, професор Факултета безбедности, у току данашњег дана контактирао је Владимира Волохонског, агента ГРУ и лажног руског дисидента, како би му се оправдао да он не жели да преузме НВО „Руско демократско друштво“, већ да је у питању спин који је пустио Бобан Богдановић, лидер грађанског покрета „Одговор“.

Волохонски није прихватио наведено објашњење Драгишића и нагласио је да ће обавити консултације са својим хомосексуалним партнером Пјотром Никитином (агент ФСБ) како би заједнички определили даље потезе.

Из наведених разлога, Драгишић је успаничено затражио пријем у америчкој амбасади у Београду, међутим саопштено му је да нема могућности да му се организује пријем у тако кратком временском периоду.

Очигледно је да ће сви актери морати да сачекају повратак у Србију ваљевског адвоката Чедомира Стојковића зв. Чеда подморница, који се тренутно налази у Бриселу. И, како наш лутајући репортер из Брисела сазнаје, ужива у врелим бриселским ноћима са групом миграната из Сомалије.

Оставите Коментар