Сви који су на било који начин угрозили послове брачног пара Клинтон пронађени су мртви, а налазом „стручњака“ утврђено је да се ради о самоубиствима. У књизи „Глобална завера“ Дејвид Ајк детаљно анализира ове случајеве.

Године када је Бил Клинтон био на власти праћене су мистериозним убиствима и сумњивим смртним случајевима у Арканзасу и Вашингтону.

Трагедија почиње када су два дечака, Кевин Ајнс и његов друг Дон Хенри, 23.08. 1987. године шетали поред аеродрома „Мена“, а нешто касније пронађени мртви на железничким шинама.

Тада је лекар, кога је Бил лично поставио на функцију коју је вршио, др Малак, рекао да је у питању несрећан случај. Међутим родитељи се нису слагали са тим и затражили су друго мишљење.

Након безброј одбијања и пружања отпора њиховим захтевима, на сасвим другом вештачењу, које није имало везе са доктором Била Клинтона, утврђено је да су дечаци убијени, један ударцем у потиљак, други убодом са леђа.

Ви сте критизирали и однос Туђмана и Милошевића према властитим мањинама у суседним републикама.

Сви људи који су о овом случају разговарали са полицијом, укупно њих шесторо, сви су убијени.

Након овог случаја, људи су само кренули да „нестају“.

Џеф Роудс, дечко из Арканзаса, јавио је својим родитељима да је напустио град јер је много знао о убиству дечака и још једног учесника у истрази, ипак две недеље касније пронађен је мртав- као и сви остали.

У ово време Бил Клинтон је био гувернер

Новинар, који је у то време истраживао Клинтонову превару с обвезницима, пронађен је мртав- као и сви који су имали било какве доказе о свему чиме се Клинтон бавио и убиству новинара.

Без изузетка, сви који су стали на пут овом брачном пару нестајали су у року од пар дана, или су, како се наводи, извршили самоубиство.

Дејвид Ајк у својој књизи поменуо је и велику аферу овог брачног пара „Вајт вотер“ која је заташкана као и све остало, па и сексуална афера Била Клинтона, за коју је човек који је имао доказе, снимке који су били потребни да се то обелодани, брутално претучен, а траке су му украдене.

Ајк је навео 70 људи који су били блиски овом брачном пару, а завршили ликвидирани због „првевише информација“.

(Глас јавности)

Оставите Коментар