Напустио сам странку због лицемерја, одлучио сам да не будем опозиција својој земљи, рекао је за ПИНK самостални народни посланик Дејан Булатовић.
Булатовић је, коментаришући скупштинске седнице, рекао да сада када имамо ове протесте против насиља у којима се тражи укидање таквих програма, управо, како каже, исти ти људи приређују нам ријалитије у скупштинској сали.

  • То је врло лицемерно, као и све што раде. Ријалити се прво мора завршити у Скупштини. Тамо мора, и тамо је најважније. Такође, сви знамо ко је први довео ријалити у Србију, што нам поново показује двоструке аршине којима се они служе – рекао је Булатовић.

Kако каже, оно што се тамо дешава интерес је свих грађана и то је оно што је најважније.

  • Тамо, такође има и агресије. На пример, пре два дана, док сам говорио, Ћута је дошао и стао иза мене, провоцирао ме и вређао. Говорио је да ћу ићи у затвор као и Александар Вучић, да ћу завршити као Гашић. Једноставно, они стално прете, они уређују медијски простор, који ће министар да буде у Скупштини и да говори. Они мисле да су све и свја, а када су избори у питању, не могу да пређу цензус – рекао је Булатовић.

Kако каже, ово данас није опозиција у правом смислу те речи.

Додаје да су они били на власти где су само пљачкали, где су се, додаје, бавили криминалом, као и да су, како каже, након њих једна нормална власт не може 10 година да опорави земљу.

  • Напустио сам странку због лицемерја. Одлучио сам да не будем опозиција својој земљи. Они су нападали институције у Србији, правећи афере једну за другом. Схватио сам да су спремни да Србију само искористе за само један једини модел и разлог, а то је да се врате на власт – рекао је Булатовић.

Kако каже, када је схватио мрачну страну тих људи, одлучио је да побегне, како додаје, главом без обзира.

  • И дан данас не могу да се повратим што сам био део тих људи – рекао је он.

Булатовић је рекао да је први сукоб настао код афере Моровић. Додаје да је тада настао први озбиљан сукоб. Истиче да им је рекао да не раде то, да то није у реду, јер су, како каже, правили лажне афере.

  • Идеја је искључиво да се „лапа“, и то што више, као и да се по сваку цену врате на власт – рекао је Булатовић.

Оставите Коментар