Изузетно млад, а већ увелико потрошен руски „опозиционар“ Иља Зернов ових дана горко проклиње судбину која га је спојила са Чедомиром Стојковићем (агент БИА), Пјотром Никитином (агент ФСБ) и Владимиром Волохонским (агент ГРУ). Наивно хрлећи њима у загрљај само због жеље да удовољи својим хомосексуалним нагонима, Иља Нејаки је упао у глиб болесних полних радњи, али и још болеснијих политичких амбиција ове црне тројке.


Последња акција коју су смислили је да у јавност пусте аматерски порнографски снимак њихових оргија са Зерновим, где би њихова лица била замућена, али на коме би се јасно видело како анално девастирају мученог Зернова.
Потом би за овај филмић, кога су радно назвали „Иља попасао бермудски троугао“, тврдили да представља доказ силовања Зернова од стране тројице српских десничара.
Избезумљен због ове ђаволске замисли, Зернов озбиљно размишља да први изађе у јавност и за злостављање оптужи црну тројку „подморница“-Никитин-Волохонски, при чему би као доказ искористио чињеницу да се на снимку јасно види да један од силоватеља има истетовирана два ружичаста фламинга на левом глутеусу. Након тога ће јавно позвати „Чеду подморницу“ да се обнажи пред камерама и покаже да ли је он тај који је овим „уметничким делом“ украсио своје изопачено тело. Јавност ће ускоро сазнати пуну истину.

Оставите Коментар