Лидер Конзервативног покрета Наши изјавио је да је  ДСС странка лажних патриота. Он је истакао да је од доласка на власт петооктобарским пучем који је потпомогнут западним обавештајним силама њихово деловање ја било изразито антисрпско и недржавотворно :

„Војислав Коштуница одговаран је за помиловање Албина Куртија и још 120 албанских терориста, укључујући и браћу Мазреку који су као припадници ОВК-а са више чланова банде учествовали у нападу на Ораховац од 17. до 22. јула 1998. године, када су отета 43 цивила и одведена у Малишево, одакле су са другим отетим лицима пребачени у Клечку, а затим су учествовали у мучењу и стрељању отетих цивила“.

„За време владавине Војислава Коштунице је највећи број Срба предат хашком трибуналу, а Коштуница је у јавности заговарао модел „добровољне предаје оптужених“, што је у преводу значило ко се доборовољно преда неће бити одмазде над његовом породицом и ближњима“.

Ивановић је подсетио и на антисрпско деловање ДСС-а.

Он истиче да су Милош Јовановић и Нови ДСС настављачи те политике те да осим празних речи, парола и бацања прашине у очи грађанима Србије како се они боре за Србију, не постоји ни једно дело које то оправдава, већ је све сасвим супротно од тога.

“Жеље Милоша Јовановића и сличних њему су да ће се поново догодити нови 5. октобар и да ће поново доћи на власт тако што ће их довести запад на власт. Косово и Метохију не треба бранити, нити је то циљ, већ изазивати хаос, како би дошло до НАТО интервенције на Србију као 1999. године”, тврди Иван Ивановић.

Он закључује да грађани Србије ипак неће насести на подмукле планове некадашње досовске опозиције и ДСС-а.

„Србија је једном преживела такве „родољубе“ и добро смо их запамтили.

  1. октобар, никад више!“

Стоји у саопштењу Ивана Ивановића.

Оставите Коментар