Након више година фантастичног просперитета на свим пољима, економског развоја, подизања стандарда и квалитета живота грађана, али и успеха на међународном плану и повратка суверенитета, непријатељи Србије су коначно увидели прилику за покушај да то зауставе и врате српски народ у беду и очај у коме се раније налазио.

Иако су носиоци те идеје далеко одавде, били би немоћни без помоћи издајника из Србије, којих нажалост никада није мањкало, а зарад лечења својих личних фрустрација орни су да униште сопствену отадżбину и народ. Приметно је да су се ти издајници у актуелном периоду ујединили, организовали и кренули у „офанзиву“, те ударцима на носеће стубове српске државе и народа настоје да оборе нашу на муци и у крви грађену националну творевину и баце је под ноге својим страним менторима.

У питању је читава плејада сподоба, како старих и већ добро познатих, које су се пробудиле из дугогодишње хибернације (као што је на пример Ненад Чанак, чију гњилу суштину сасвим адекватно осликава и његова спољашња појава), тако и нових, „неистрошених“, али стога и неискусних и непроверених аутошовиниста, који вођени руком ових претходних чине своје прве, невеште кораке у издаји сопствене државе, народа и националних интереса, а међу колима је најистакнутији пропали адвокат Чедомир Стојковић.

Оно што они сада покушавају је раније већ виђено и добро познато, а давало је и резултате, од којих је свакако најзначајнији био бомбардовање Србије 1999. године, што сматрају својим највећим успехом. Охрабрени тиме што њихови духовни очеви, који су јавно позивали на злочин НАТО пакта према српском народу за то никада нису одговарали, нити сносили било какве последице, сада и сами призивају „интервенцију“ страних сила, како би се проливањем крви српске деце Србија „вратила на прави пут“.
Чему другом може да служи посета “Чеде подморнице” Бриселу И заскакање једнако анонимних белосветских протува испред јавних тоалета како би их ухватио неспремне, па се са њима руковао И то фотографисао, а затим представљао као његове “контакте у међународној заједници”? Само што ће се, у контакту са “подморнициним” излучевинама, ти невољни саучесници у његовим егзибицијама, одмах враћати у тоалет да после непријатног руковања поново оперу руке.
Ипак, слаба му је вајда од тих марифетлука. Тешко је два пута на исти начин преварити народ, тако да би требало да буду свесни тога да овога пута готово сигурно неће бити успешни као њихови претходници, нити ће њихове злочиначке активности проћи несанкционисано.

Оставите Коментар