Ко се у Србији бави феминизмом, правима жена и колико је та прича контрадикторна са праксом причали смо са Јеленом Маћић.

„Ствар је у томе што о феминизму прича неко ко је крајње неуспешан, ко није професионално реализован, није остварен као родитељ, није се остварио кроз брачну заједницу, заправо никад није имао неку релевантну везу у животу и сада ће таква особа мени да објашњава. Ја се не осећам угрожени, напротив, мислим да све рад за мене, али ја сама себи стварам услов,“ каже Јелена Маћић на тему права жена и феминистичких недефинисаних захтева о некаквим угроженим правима и општем незадовољству тих групација.

Јелена са поносом истиче да је она мајка и наводи да управо то мајчинство и васпитање деце феминисти и припадници тог грађанерског света покушавају да сведу на затуцаност и примитивизам.

Јелена даље наводи да су људи који пропагирају то углавном жене које су толико ружне да их нико не би хтео ни када би ставиле џак на главу, гејеви који немају прођу ни код својих гејева и мушкарци чији су проблем мале пише.

Оставите Коментар