Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, боравио је јуче на Kосову и током посете српским срединама обрадовао је малишане поклонима за Нову годину.

Danilo Vučić

Председников син је у селима Суво Грло и Бање у општини Србица, у вртићу “Маја” и тамошњој основној школи, деци поделио новогодишње пакетиће. Такође, боравио је и у Прилужју, у вртићу “Цар Kонстантин и царица Јелена”, где је пакетићима обрадовао најмлађе становнике тог места, објављено је на фејсбук страници вртића.

“Желео бих у своје име и свих својих другова да се захвалим нашем председнику Александру Вучићу што мисли на нас, послао нам је новогодишње пакетиће, ми смо се врло обрадовали”, рекао је један од малишана вртића “Цар Kонстантин и царица Јелена”, објављено је у видеу на фејсбук профилу ове предшколске установе.

“Данас је предшколску установу “Цар Kонстантин И царица Јелена” у Прилужју посетио Данило Вучић, и том приликом нашим малишанима поделио новогодишње пакетиће, у име председника Републике Србије Александра Вучића. Овим путем захваљујемо председнику што и ове године мисли на нашу децу, И велико хвала за сваки дечији осмех”, стоји у објави те установе.

Данило Вучић посетио је и породицу Марковић у Грачаници и њихово троје деци уручио пригодне новогодишње поклоне, објавила је та породица.

Danilo Vučić

„Поштовани господине председниче, велика је част и задовољство угостити Вашег сина. Данило је диван момак који је заиста одвојио довољно времена да попричамо о свему. О животу Срба на Kосову и Метохји. Дошао је ненајављено у мој дом и упознао моје синове, попричао са мном и пренео топле поздраве његовог оца, а нашег председника Србије Александра Вучића. Велико хвала, живи били“, навела је на фејсбуку мајка Александра Марковић Михајловић.

Оставите Коментар