Да се ДПС и Мило Ђукановић не мире са поразом на изборима и да су спремни да учине све да би насилно срушили демократски изабрану власт било је јасно још у изборној ноћи.

У данима који су уследили након избора, по понашању присталица бившег режима, смо могли да закључимо да се сваки потез и окупљање кува у једном лонцу који мешају нико други до Мило Ђукановић и Душко Марковић који се грчевито држе фотеља у које су, изгледа срасли.

Вечерашњи „патриотски скуп“ у Подгорици наводно нико није организовао, али, у 21. веку тешко је сакрити било какву информацију. Тако се сазнало и да Ђукановић планира да доведе навијаче из Хрватске, у намери да изазове инциденте и да за то оптужи победничку страну у овогодишњим изборима.

View this post on Instagram

Сендвич патриоте

A post shared by Косово и Метохија (@kosmet_otadzbina) on

Најновији доказ да иза скупа стоји ДПС освануо је на друштвеним мрежама.

Појавила се фотографија обавештења за црногорске комите који иду на скуп и у ком пише да ДПС плаћа трошкове горива и даје бесплатне сендвиче својим присталицама које ће се вечерас појавити у Подгорици.

  • Контактирајте ваше месне одборе ДПС како би вам платили трошкове за гориво и поделили бесплатне сендвиче. Ако не можете да преузмете бесплатан сендвич, сачувајте рачун из пекаре. Имајте на уму да цена једног сендвича по особи не може бити више од једног евра. Заставе и мајице ћете добити на Тргу. Видимо се!

Leave a Reply