Да Мило Ђукановић након пораза на парламентарним изборима у Црној Гори полако прави одступницу и заједно настоји да са својим пословним компањонима преостали капитал који поседује измести у иностранство, говори и чињеница да у последње време неретко у друштву својих пословних партнера и особа од поверења одлази у Дубаи, где између осталог Ђукановић са својом свитом борави по неколико дана, у којим приликама често организује журке затвореног типа где се троши огроман новац, а неретко конзумира и кокаин.

Наша екипа је дошла до ексклузивних информација да је Мило Ђукановић 23.11.2020. године приватним авионским летом компаније „Empire Aviation“, отпутовао из Подгорице за Дубаи. И ништа овде не би било чудно да заједно са Ђукановићем поред његове супруге Лидије и два пилота са Тајланда, тада у Дубаи нису отпутовали новопечени Црногорац и контроверзни Тајландски политичар и бизнисмен Таксин Шинаватра, те власник највреднијег дела црногорске обале и чувар Миловог блага Петрос Статис, затим контроверзни бизнисмен и Милов другар Зоран Ћоћо Бећировић, те функционер државне управе Црне Горе и Милов курир Жељко Вукчевић, као и Божидар Видаковић из Подгорице.

Очигледно је Ђукановић користио период док још увек није била формирана нова Влада Црне Горе, да неопажено и неприметно изнесе део свог богатства како би обезбедио себе и своју породицу након дефинитивног силаска са власти, а тај период је веома близу, можда након 14.03.2021. године и катастрофалног пораза у најави ДПС-а на локалним изборима у Никшићу, када ће Ђукановићу постати јасно да брод звани „ДПС“ тоне на дно и да му више никакав ремонт не помаже.

Узалуд се Ђукановић труди да своје благо измести на сигурно, јер то нису успели много способнији диктатори пре њега, па неће ни он, јер по оној народној „заклела се земља рају да се све тајне сазнају“. Можда ће и неко од ових Милових сапутника једног дана да би заштито себе од кривичне одговорности прихватити да ода Милове тајне и сарађује са Тужилаштвом Црне Горе и пошаље Ђукановића на место које му већина грађана Црне Горе прижељкује у заслужену „пензију“ на једном месту у близини Даниловграда.

Оставите Коментар