Суспендована прва савеетница у Амбасади Црне Горе у Анкари Мирна Никчевић поново је на Фејсбуку наставила са вређањем Митрополита Амфилохија, а уз коментар је окачила и скандалозну фотографију.

“Говор мржње? Колико пута су разапети (Христ) па затим они који одузимају паре Ристу и његовој пастви. Хоће ли се формирати, коначно, предмет против ове карикатуре моралне, људске? Питам за комшıје, балије”.

Фото: Facebook printscreen
Фото: Facebook printscreen

Због ставова и коментара на личном профилу на друштвеној мрежи Фејсбук против ње је почетком седмице покренут дисциплински поступак, након што је вређала вернике који су се на Тројчиндански дан окупили испред Саборног храма Христовог васкрсења у Храму у Подгорици.

Првој саветници у амбасади Црне Горе у Анкари Мирни Никчевић скраћен је мандат и она је суспендована до правоснажног окончања дисциплинског поступка, пренели су раније медији.

“Донета је одлука о скраћењу мандата Мирне Никчевић, саветнице у Амбасади Црне Горе у Анкари и покренут је поступак за удаљење са рада до правоснажног окончања дисциплинског поступка”.

1 KОМЕНТАР

Leave a Reply