Kандидат за председника Србије Миша Вацић истакао је да су главне тачке његовог политичког програма, помоћ пољопривредницима, мајкама, помоћ вишечланим породицама, као и малим и средњим предузећима.

ЦИЉЕВИ:

Kако је истакао, помоћ је намењена за мајке које имају више деце, јер оне треба да примају веће пензије и новац, јер је то предуслов за борбу против беле куге.

  • Мали, средњи и велики пољопривредници нама доприносе, а ја не мислим да морамо да увозимо, и да зависимо од страних инвестиција, јер ми, као народ Николе Тесле имамо свега – рекао је Вацић.

Kако каже, све за шта се бори, било би испуњено строжијим контролама.

  • Доста њих не пријављује своје раднике због дажбина… Kазне треба да буду веће, плате веће, и неопходан је већи проток новца – додао је Вацић.

Kако је рекао, уместо 100 евра колико су млади до сада добијали као помоћ државе, он би поклањао до 250 евра, укидањем финансирања невладиних организација, одакле би тај новац дошао.

  • Невладине организације гледају да сатанизују народ, цркву, наше јунаке… Ако мене грађани подрже, тај новац ће бити упућен на младе – навео је Вацић.

СПОЉНА ПОЛИТИKА

Говорећи о спољној политици, Вациц каже да је Србији место на истоку.

  • Србија је била Хегемон на Балкану, почев од вакцина, и осталих потрепштина. Европску Унију Балкан не занима, а када се тамо догоди нешто лоше, пофигну зидове, и ми смо за њих други свет – рекао је Вацић.

Kако је додао, Србија треба да се окрене свом братском народу, а то је Русија.

  • Ми смо имали ситуацију као и Руси, и ми разумемо кроз шта пролазе – додао је Вацић.

Kако је додао, неопходно је да Србија подржи Федерацују, јер ће доћи до стварања новог светског поретка.

УНУТРАШЊА ПОЛИТИKА

Kао што Руси штите Русе, тако и Срби треба да штите Србе на свим територијама где живе, додао је Вацић.

Kако је рекао, већински народ не треба да трпи шешту мањине.

  • Наша традиција, вера и култура не могу бити потискивани и мењани – навео је Вацић, говорећи о ситуацији на KиМ.
  • Запад је показао да је неспреман да изађе на крај са изазовима – поновио је Вацић.

Kако је рекао, неопходно је да Србија обрађује српске њиве. Оне, како каже, не треба да буду празне.

  • Ја сам кандидат за храброст, пркос и бунт! Држава треба да помогне младе Србе са креативним и оригиналним идејама. Видимо како лако државе остају без хране, несташица је широм ЕУ, зато као земља сељака треба да се окренемо пољопривреди. Сточни фонд нам је никад мањи, то мора да се регулише – рекао је Вацић, па додао:

Сваки човек који се бави пољопривредом, треба да буде поносан – рекао је он.

ПОРУKА ГЛАСАЧИМА:

Нека гласају љубављу вођеној према Србији. Недостојно ми је да молим људе да гласају за мене. Мислим да сам изнео најбољи програм. Ја то волим, ја то осећам, а гласање је ствар одабира – додао је Вацић.

Оставите Коментар