Kaндидат за председника Србије Миша Вацић учествовао је у уживо разговору на Твитеру који је организовао познати Твитераш „Само Дејо“ где су други слушаоци могли да му постављају питања.

Вацић је рекао да је за сарадњу са Москвом и Пекингом, али да би још више желео сарадњу на релацији Минск-Техеран-Пјонгјанг. Он је рекао да сматра НАТО главним злом у свету и да би био против тог војног савеза чак и да никад нису бомбардовали Србију.

Упитан о контактима са председником Србије Александром Вучићем, Вацић је рекао да Вучића познаје 15 година и да му је увек говорио у лице шта мисли.

  • Ја сам био екстремнији од њега чак и док је он још био патриота, а камоли сада када је променио своју политику. Немам проблем да свакоме директно кажем шта мислим – рекао је Вацић додајући да не користи никакве специјалне апликације за тајне позиве већ нормалне телефонске позиве, вибер или WhatsApp.

Иако је већина оних који су постављали питања против њега, а неки су покушавали да га испровоцирају, он је стрпљиво одговара на “либерашка” питања не дозвољавајући да падне у ватру.

Оставите Коментар