Након што је ођекнула вест да је српска представница на Избору за мис интерконтинентал Валентина Петровић, заједно са представницама Црне Горе, Албаније и лажне државе Косово, показала двоглавог орла, јавност је остала шокирана.

Након тога Валентина је јавно упутила извињење свима и поручила да је била насамарена, те да се каје због непромишљености, а сада је у емисији уживо открила како је дошло до тога да покаже симбол двоглавог орла.

„Велика је потражња сада, сви желе изјаве. Дошла сам у Египат да представљам своју земљу. Kада сам долазила била ми је скренута пажња на лажну државу Kосово и Албанију да их се клоним, како је овде атмосфера другачија, ја сам то занемарила и била сам у реду са њима. Kада сам видела да су константно око мене, мислила сам ширимо љубав не рат. То је испало другачије, они су захтевали да покажем њихов симбол, урадила сам то без размишљања, оне су ми наместиле руке, то незнање није оправдање. Ја се сада извињавам земљи и народу, да сам знала да то представља симбол велике Албаније то не бих никада показала“, рекла је она и апеловала на младе:

„Није оправдање, апелујем на младе да се боље информишу. Ја нисам имала лошу намеру. Дошла сам да престављам своју земљу, а не да је понижавам“, рекла је она, па открила како је изгледао тренутак када су је убедиле да покаже двоглавог орла:

„Ми смо имали активности, сви смо били заједно, оне су биле око мене. Рекле су ми да приђем, да урадим ово и покажем знак, намештала сам прсте и пратила њихове руке. Мислила сам да је то поздрав. Рекла сам да подигну три прста што су оне и урадиле. Ја сам имала добру намеру, оне су мене искористиле да ме линчују. Ово је све против мене „, нагласила је Валентина у емисији „Јутро“.

Valentina Petrović
FOTO: SCREENSHOT PINK TV

Оставите Коментар