Оно што су радили Милош и Лазар на Косову у 14-ом вијеку, Гаврило Принцип 1914-те у Босни, Његош и Крсто Поповић у Црној Гори, Чича Дража 45-те по српским шумама и још много српских витезова и великана од постојања свијет, то је исто и радио и наш Ратко Младић БРАНИО СВОЈ НАРОД!

Назив геноцид је синоним за Јасеновац, Вуковар, Олују и још много извршених звијерских геноцида над Српским народом а не режирани филмски геноциди који се преписују Српском народу како би се исти омаловажавао и лажно представљао као геноцидан.

Јер ако није било геноцида широм свијета ђе су страдали недужни српски цивили, па и друга нације и вјере попут масакра у Сирији, Либану, Вијетнаму, е па онда га није било ни у Сребреници.

А о Хагу се нема шта рећи сем да је пројектован како би реализовао све сценарије у којима су Срби у улози геноцидних персона, и онда емитовање сценарија који смо могли да видимо о срамоној пресуди нашем генералу Ратку Младићу.

Видјели смо прије пар дана, а и још много пута како су прошли рушитељи наше нације и наших светиња, тако да генерале не брини правда је у Божијим рукама.

Ђенерале, знај једно Срби широм васионе се моле за тебе, јер си бранио свој народ и уписан си у спомен вјечности, „Блажени прогнани правде ради, јер је њихово Царство небеско.“

Није било геноцида, ђенерале нек је твојој мајци хвала!

Предсједник покрета „Млади Срби“ Теолог Кристијан Којичић

Оставите Коментар