Лажни професор београдског универзитета Никола Самарџић, осведочени психопата и хомосексуалац, управо је стигао у изборни штаб одлазећег председника Црне Горе Мила Ђукановића.

Самарџић је дошао у друштву Ненада Чанка, а како сазнајемо остатак вечери ће провести са Чедомиром Стојковићем зв Чеда подморница, председником политичке партије „Сви за Украјину“ и Бобаном Богдановићем зв. Кепец, саветником Аљбина Куртија, али под условом ако се ова двојица опораве од претходне ноћи. Подсећамо читаоце да су Стојковић и Богдановић претходне ноћи хоспитализовани у подгоричком ургентном центру због повреда у ректалној регији, при чему се још увек није дошло до сазнања на који начин је дошло до њиховог обостраног повређивања.

У међувремену Ђукановић је почео да износи позитивне коментаре на рачун свог противкандидата Јакова Милатовића, покушавајући да направи копчу и кроз шлихтање амортизује свој сутрашњи пад. Овакав приступ Ђукановића изазвао је, најблаже речено, гађење већине чланова његовог изборног штаба.

Оставите Коментар