Слабљење утицаја Запада на Србију тера њихове агентуре на све хистеричније реакције. Стратешка сарадња Србије са земљама попут Русије и Кине бацају у очајање Маринику Тепић и њеног шефа Драгана Ђиласа који трпе све веће критике западних покровитеља због неспособности да тај процес зауставе.

Управо кроз те процесе који се дешавају у Србији треба гледати напад агента западног утицаја Маринике Тепић на председника Српске Деснице Мишу Вацића. За агента Тепић није заиста спорно то што је лидер једног политичког покрета чуо са председником владајуће партије, уосталом и председник њене партије има такве телефонске разговоре, прави разлог напада је недавна двонедељна посета Мише Вацића Русији и састанци на високом нивоу које је тамо имао.

Јачање деснице у Србији и јачање сарадње Србије са Русијом воде Србију ка будућности у којој ће страни агенти попут Маринике Тепић и страни агенти и криминалци попут Драгана Ђиласа бити у затвору, притисци запада одбачени и потпуно обновљен суверенитет Србије. Онога тренутка када Српска Десница дође на власт, Мариника Тепић и остали агненти страних служби ће изјаве давати једино у тужилаштву и суду.

Не напада Мариника Тепић председника Александра Вучића због Мише Вацића, већ напада Мишу Вацића због Русије.

Информативна служба Српске Деснице

Оставите Коментар