ВЕЛИКУ непријатност доживели су рукометаши Борца из Бањалуке на гостовању у Пећи.

Рукометаши Борца каменовани су од стране албанских хулигана у Пећи, а треба истаћи да су играчи из Републике Српске гостовали под окриљем Европске рукометне федерације (ЕХФ) 

У Борцу из Бањалуке кажу да све оно што се дешавало пре и током реванш утакмице против Бесе у оквиру 2. кола Еврокупа на трибинама никако се не може подвести под спорт.

– Не би било поштено рећи да се домаћини нису потрудили да нам обезбеде сигурност, али није било нимало пријатно. Већ када смо дошли речено нам је да не смемо излазити из хотела, а све је ескалирало пред утакмицу. Рекли су нам да би било добро да путујемо аутобусом који су нам они обезбедили, а када смо стигли пред дворану, каменица је погодила прозор поред ког је седео Александар Милићевић – навели су из Борца, а преноси „Курир“ .

Са трибина су се чуле песме УЧК паравојне формације, као и бројне увреде на рачун српске државе и грађана наше земље. Док је велики број присутних носио мајице са мотивима заставе „Велике Албаније“: 

– Један од играча је псовао мајку нашим играчима… Једноставно, атмосфера је била више него непријатељска, па смо срећни што смо без повреда дошли кући, изузимајући Лукића и Кнежевића, које су ипак зарадили на терену и брзо ће се опоравити – поручено је из Борца.

Беса је на крају у крајње непријатељској атмосфери савладала Борац 29:22. 

Оставите Коментар