Давно заборављена фолк певачица Јадранка Барјактаровић наишла је на осуду читаве јавности када је на једној прослави у Подгорици 2020. године певала стихове „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Тада се правдала да ништа лоше није мислила, да је брзоплето и несмотрено поступила. Ипак, да је само лагала, не би ли се „опрала“ у увек пријатељски настројеној Србији, где је дуже од деценију градила каријеру и зарађивала новац, говори нови снимак, у ком Јадранка понавља свој срамотни поступак.

Барјактаровићева је наступала за Нову годину, где је поново певала хит Митра Мирића с измењеним текстом, а снимак је убрзо постао виралан.

Јадранка је са осмехом на лицу певала : „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, а потом мушкарцу из публике дала миркофон и са осмехом слушала како изводи рефрен песме, али с измењеним текстом.

Да је снимак веродостојан и да је баш она на њему, говори и фотографија коју је она поделила на Инстаграму и на којој је у истој хаљини као са видеа.

Подсетимо, Јадранкина каријера последње две године кренула низводно и да наступа само у Црној Гори, где улаз у клубове наплаћује између два и пет евра, те стога по концерту највише заради између 200 и 500 евра, што је драстично мање у односу на период када је певала у региону, нарочито у Београду.

Оставите Коментар