Саша Небрига Небригић, вишеструки шампион у боксу, победник међународних турнира, освајач бронзане плакете на првенству Европе,најбољи техничар златне рукавице потписујући приступницу одлуком председника Мише Вацића постао је члан Главног одбора Српске Деснице.

Поред истакнутих спортских резултата, Небригић се упоредо бави музиком, а имао је и запажене епизодне улоге у домаћој кинематографији, од којих посебно истиче серије Убице мога оца и Јужни ветар.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Саша Небригић, поред својих спортских и уметничких успеха, је имао и успешну политичку каријеру као одборник у Скупштини града Београда испред СРС-а, у периоду 2008/2012.године. У истом периоду био је и члан Градског Савета за спорт, образовање и омладину“, казао је Миша Вацић, додавши да у Српској Десници увек има места за праве патриоте који својим личним примером доприносе развоју ове партије.

Небригић је рекао да је постао члан Српске Деснице првенствено због њеног лидера којег познаје још са великог митинга за одбрану Ратка Младића и Караџића 2008.године.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Страначки програм Српске Деснице је такође утицао на мене, а највише део програма који се односи на предлог да се у наше школство уведу у обавезно физичко васпитање бокс, рвање и џудо, по узору на велику братску земљу Русију. Такође, коначно на значају добијају праве патриоте и борци против страних издајника, борци за Србију и Српски народ, не заборављајући на ветеране који су бранили нашу земљу и Србе широм Српских земаља и територија.“

Саша Небригић ће бити носилац листе Српске Деснице на Палилули, док је, како Националист сазнаје, други на листи чувени српски гуслар Марко Шћепановић који је гуслао пред 35.000 Делија на утакмици Црвене Звезде против турског тима.
На листи се такође налази и велики број јавних радника, националних уметника и патриотских прегалаца.

Оставите Коментар