Јутјубер Мирко Рашић (33) био је познатији као Неовлашћени сервисер, а његово тело данас пронађено у гаражи у Сурчину. Након трагичне вести о његовој смрти огласила се и његова вереница.

Маријана је на свом инстаграм профилу објавила емотиван видео о својим драгим.

  • Свемиру мој недосањани, љубави мог живота, најбољи човече код сам упознала и поред кога сам доживела највећу срећу у животу, надам се да си на неком бољем месту и да си коначно пронашао мир који нисмо успели да створимо на овај планети. Знај само да ће твој лик и дело живети и даље, јер као што си умео да кажеш, ниси ти за дзабе Рашић, живеће твоја реч заувек! Никада поноснија што сам заувек остала званично твоја вереница, а незванично најпоноснија жена на свету што сам твоја! Пали ракету летимо на другу планету свете мој! Гледај ме, бићеш поносан, како си увек био. Најпоноснији Рашић (пратићу ватромете и звезде падалице, не брини). До краја света – написала је његова вереница.

Она је на свој профил поставила и низ сторија са њиховим сликама, а на свакој слици написала је емотивне поруке:

  • Не брини свете мој, кад се видимо опет правимо планове из почетка. Воли те твој Срећко заувек. Неке фотке које су чекале мирније дане живота када бисмо без страхова објавили срећу која је нестварна. Жао ми је што ниси успео да уживаш у истим. Али нема везе љубави, направићемо нове. Цео свет си мој. Моја радост и срећко и заувек ћеш то бити јер знаш све. Показао си нам свима како је бити диван човек, отац и партнер у живору. Гледај ме, надам се да те никада нећу разочарати. Толико лепих успомена… Никада, али никада нећу дозволити да људи забораве какав си човек био, никада. Ја сам због тебе свете мој, данас бољи човек. Можемо да рачунамо ово у први плес који није дочекао септембар. Али ништа од тога није важно сад, важно је да си ти пронашао мир.

Оставите Коментар