Потез вредан дивљења, заиста… наша некадашња тенисерка Ана Ивановић учествовала је у набавци 35 респиратора за наше грађане.

Kако сазнаје „Kурир“, наша тенисерка дала је финансијску подршку, али се и „заложила“ преко својих контаката за набавку ових преко потребних апарата.

Неколико компанија и Ивановићева обезбедили су велика новчана средстава којима је наручено 35 респиратора за потребе медицинског система Србије. Све то урађено је под капом „Уницефа“, чији је Ана амбасадор већ годинама. Из извора блиских једној од компанија које су помогле сазнали смо да је наша тенисерка урадила изузетно много, што финансијски, што помоћу личних контаката, како би наши грађани добили неопходну опрему. Додаћемо да је ова светска организација укупно наручила 50 респиратора за нашу земљу.

Они су ових дана већ почели први део испоруке маски, заштитних одела, визир наочара и рукавица за здравствене раднике. Такође, за почетак ће и 1.700 најугроженијих породица добити хигијенске пакете. Kасније ће тај број бити и већи.

Оставите Коментар