Наредни избори ће бити почетак нове епохе на српској политичкој сцени јер ће после њих добар део старих политичких кадрова отићи са сцене и тиме ће се отворити простор за нове политичке опције и идејe.

„Наредни избори ће бити почетак нове епохе на српској политичкој сцени јер ће после њих добар део старих политичких кадрова отићи са сцене и тиме ће се отворити простор за нове политичке опције и идеје – навео је у саопштењу Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и кандидат за председника Србије.

У томе видим велику шансу за Народни слободарски покрет кога предводим. И потенцијалну кандидатуру Томислава Николића посматрам у том контексту, стим што та кандидатура може да доведе и до дестабилизације политичких прилика у земљи имајући у виду да то значи раслојавање владајуће структуре.

Става сам да Србији треба стабилност и зато ћу још јаче пропагирати одговорну политику која снижава друштвене тензије.
Актуелна ситуација у држави управо показује да је став који износим годинама о томе да је стабилност државе оно накважније што ми као политичари морамо обезбедити грађанима исправан и уверен дам да ће грађани казнити све који не доприносе стабилизацији прилика.“

Извор: Новости