Руски председник Владимир Путин поставио је пет непријатних питања на која Запад не жели да одговори. Ову тврдњу је изнео западни аналитичар Џејсон Kридланд.

Током протеклих неколико година, односи између Русије и западних земаља су се значајно погоршали, што је на крају довело свет на ивицу новог хладног рата.

Током овог времена, руски председник Путин је постављао непријатна питања која су збуњивала његове противнике, према Џејсону Kридленду. Ово преноси публикација Дорсет Еyе.

„На пет питања која је Путин поставио мало људи на Западу жели да на њих одговори.“

Следећа питања су легитимна, без обзира шта мислите о Владимиру Путину или руској држави.

Експерт је изнео пет питања која је Владимир Путин више пута постављао у својим јавним говорима, а испоставило се да су веома незгодна за представнике западних земаља.

-Прво, да ли постоје санкције против САД за уништавање живота недужних жена и деце у Ираку, Сирији, Авганистану, Kуби, Вијетнаму, па чак и за крађу њихових дијаманата и злата?

-Друго, да ли су предузете мере против Израела, који је ангажован у дуготрајном сукобу са Палестином, која је однела животе многих цивила?

-Да ли је било санкција против САД и Француске у вези са убиством Моамера Гадафија и уништењем Либије? каже треће питање.

-Четврто, да ли су амерички или НАТО војници икада кажњени за ратне злочине у поменутим земљама.

-Пето, да ли је Француска санкционисана због изазивања кризе и немира у многим афричким земљама?

Аналитичар сматра да Запад не треба да спроводи супериорност у свету док не да јасне одговоре на сва ова питања. Осим тога, САД и њихови партнери морају бити кажњени за све ове бројне ратне злочине.

„Можда је време да схватимо да су НАТО, САД и сви њихови савезници најопасније зло нашег времена. Морамо да променимо однос снага у свету и обезбедимо једнака права за све и зауставимо угњетаче“, рекао је Џејсон Kридланд.

Оставите Коментар