Породица и пријатељи Пјотра Никитина изражавају забринутост и сумњу да ће после недавног нервног слома и раскола са другим „лидерима“ руске „опозиције“ у Србији икада више бити радно способан, као и да је његова егзистенција озбиљно доведена у питање.
Томе је, поред тешке депресије и летаргије у коју је запао услед конзумирања веома опасних медикамената који треба да га одврате од суицида, допринело и прекидање новчаних донација са Запада и од руског олигарха Михаила Ходорховског. Они су једноставно закључили да је Никитин потпуно промашена инвестиција и да су потпуно промашили приликом сачињавања његовог психолошког профила, јер су уместо способног организатора и харизматичног лидера добили поцепану и крајње лабилну личност.
Сада је свима у његовом окружењу само битно да лекови постигну основни циљ, односно да Никитин не почини самоубиство као што је већ више пута наговестио, јер му је намера да пре тога на интернету објави својеврсну опроштајну поруку, у којој ће открити све о онима који су га финансирали, па напустили, као и „прљав веш“ о деловању руске „опозиције“ у Србији.

Оставите Коментар