Заправо десило вам се оно што јако одговара нашим интересима.
Елем ваља истаћи то да је Педро Санчез заиста био сасвим коректан што се тиче наших интереса, али ипак јесте показивао благе знакове флексибилности.
Но ипак нова власт оличена у геј френдли десници и оној како тако исконској ће нам ипак добрано побољшати положај с обзиром да су они доста чвршћи у њиховим насртајима према сепаратизму него што је то био случај са бившом влашћу.
Према томе од њиховог попуштања поводом питања „Косова“ не да неће бити ништа него оно.
Србиндезинфо морони и екс бот патриЈота пацолики Анђелковић на апаратима. Наиме ти дебили су данима спиновали како ће након усменог охридског споразума Шпанија и Кипар признати „Косово“! Али гле чуда то се у складу са нашом анализом није десило.
А зашто? Па зато што би тиме потписали смртну пресуду сопственом територијалном интегритету.
Јер кидисање турске на једној односно озбиљни сепаратистички покрети на другој страни.
Иза којих стоје како народна воља и озбиљан културно-научни потенцијал датих нација тако и сорошевски центри моћи.
Па према томе Шпанија нема луксуза за туњављење…
А попуштање по питању „Космета“ би био опасан преседан који би им отворио једва зараслу красту тиме из изложивши и више него озбиљном крварењу.
Што суверена држава и екс империја као што је то некада била Шпанија себи никако не може допустити… Тако да смо били у праву у вези тога да неће признати „Косово“ што су спарушене јадаре листом тврдиле након охридског дОгОвОрА. А то тек неће чинити нова иначе по том питању изузетно резулутна власт. Арнаути на апаратима.
Е сад што се Русије тиче ту се политика неће мењати.
Јер поред шпанске финансијске зависности о англоамерички капитал преко којег Јенкији контролишу и Мелонијеву, на другом тасу имамо и традиционално непријатељство између Вокса и данашње Русије коју ови сматрају наследником СССР-а.
Наравно то не ваља, али сходно чињеници да су ок са нама у реду је да то оставимо између Руса и њих оно…
Но највећи парадокс је био тај што су шпански Леволиберали који су вам иначе наследници републиканских традиција пенили за интересе Укрогенациста науштрб руских Совјетофила хахахахаха. Па прејако.
Просто реч вам је о још једном у низу доказа како идеологија има све мање уплива у политичка дешавања широм света.
Управо зато домаће беле интернационалисте и Неотроцкисте доживљавам као залудне хц глуперде достојне сваког подсмеха… Дакле Франколарпери поводом руско-украјинског рата ладно почивају на истим оним подешавањима као и наследници њихових комунистичких и анархо душмана. Буквално присуствујемо дебилној коалицији између малоумних белих интернационалиста на једној и усахлиг Неотроцкиста на другој страни. Па предивно. Пак вредносно гледано неће се нешто много променити. Елем насртаји на Цркву ће благо ослабити, али опет Шпанија је дебело гоморизовано друштво у којем се 93% омладине залаже за геј бракове.
Што значи да ће нова власт наборане црне дилдое или оне пак шарене заменити за оне са медитеранским теном хахаха…
У суштини на западу вам Леволиберали функционишу као Курти. Дакле на хорок одраде 5 негативних ствари и онда дођу кОнЗеРвАтИвЦи и неутралишу једну па се радују како су Либерали на апаратима хахахаха.
И тако изнова и изнова. Ето нешто ће ок око трансџендера одрадити и то је то. Али опет гејеви ће им усвајати децу, жениће се и слично тако да је јасно да су ови вредносну битку давних дана изгубили.
Искрено речено ништа чудно с обзиром да сорошевске НВО у земљама запада већ деценијама држе незваничну четврту грану власти… Просто природан процес. И то се заиста јако добро примећује.
Махом кроз дегенерацију ондашњих друштава, рапидан пад наталитета, масовне миграције и слично.
С тим да Шпанија има предност у том смислу јер је отворена за Латиносе који су ХХ пута готивнији од осталих трећесветовских миграната. Тако да у том смислу ни приближно неће имати проблеме као малоумне германске нације и Французи. Мање више ово је сасвим фин исход за наш интерес, а то би било најбитније, толико…

Аутор: Дневна доза окупације

Оставите Коментар