Након гласања на 26 поновљених редовних бирачких места у Сребреници и 2 бирачка места у одсуству, Младен Грујичић је освојио скоро исти број гласова као на изборима одржаним 15. новембра 2020.године.

Освојио је 5.192 гласа, док је Алија Табаковић на резултату од 2.024 гласа.

Уз никад ригорозније мере и контроле на бирачким местима у Сребреници од стране супервизора -ЦИК БиХ, овај резултат без иједне примедбе на регуларност избора је дефинитивна потврда кога грађани Сребренице желе на челу општине Сребреница, као и локалне скупштине.

Грујичић је поручио да је Сребреница добила старог новог начелника и да је најбитније да су избори протекли без проблема и инцидената.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Грујичић је рекао да је добро то што су се српске странке организовале и одговориле на све подвале, те изразио увјерење да ће резултат бити бољи него 15. новембра 2020. године.

Он је додао да такав резултат говори о томе да људи у Сребреници желе бољи живот, економски развој, суживот и да се наставе многи започети пројекти.

Грујичић је напоменуо да у Сребреници живи поносан народ који зна шта хоће, те оцијенио да би и већи број Бошњака изашао данас и дао му подршку да није условљавања и пријетњи.

  • Овде је победила воља народа, овде је јасна ситуација, јер ми идемо напред и то се становницима Сребренице свиђа – истакао је Грујичић за АТВ и додао да је добио честитке од Бошњака који су честитали и први пут и који су искрени пријатељи.

С. М.

Оставите Коментар