Данас је 12. март, годишњица убиства бившег премијера Зорана Ђинђића. Овај датум, осведочени некрофил Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (денунцирани агент БИА) у свом маниру грубо је злоупотребио, положивши цвеће на Ђинђићев гроб са обележјима украјинске заставе.

Да апсурд буде још већи, у том некрофилском походу, подржао га је његов хомосексуални партнер Марко Мартињук, заменик украјинског амбасадора у Београду, који му је и дао новац за куповину таквог морбидног цветног аранжмана, с обзиром да је Стојковић потпуно банкротирао и под теретом је судских извршитеља.

Такође, Стојковић планира да уплови у емотивну везу са једним младим човеком, који је раније био припадник једног важног државног органа, не би ли преко њега успео да дође до одређених поверљивих података. У циљу заштите истраге, не може се објавити ништа детаљније, али и то ће пре или касније бити предмет јавног разобличавања.

Иначе, Стојковић је ушао у стање акутне параноје, осврће се док се креће пешице по граду, умишљајући да га неко прати. Али исто тако, довољно је рационалан да полако увиђа да је погрешио, да је ушао у слепу улицу и да ће на крају завршити у лудници.

Чедомире, није ни сада касно, иди у украјинску амбасаду и све признај. Ниси ти капацитет за дуплу игру.

Оставите Коментар