Данас је на друштвеним мрежама испливао дужи снимак бруталног пребијања младића испред једне кладионице у Новом Саду, а који открива нове детаље како је младић брутално претучен и како су му поломљене обе руке, као и све актере који су учествовали у његовом пребијању, а затим мирно посматрали како И.К. до краја сакати жртву, пише Srbija Danas.

Наиме, нови снимак приказује детаљно како је младић брутално претучен и да је у овој тучи учествовало више особа. На снимку се види првоосумњичени како жртву хвата рукама за врат, али види се и још један младић који вуче касније зверски претученог за мајицу и удара га прво коленом у леђа, а затим песницом у главу.

Док један радник обезбеђења покушава да растави жртву и насилника, младић који се на почетку снимка види како коленом и песницом удара жртву, сада га шутира у главу док група младића све немо посматра. Насиље се наставља непрестаним улетањем младића у сивој мајици, кога обезбеђење покушава да спречи и држи га по страни док првоосумњичени наставља брутално песничење, а на крају и окретање тела онесвешћеног младића са намером да му поломи руке.

Снимак бележи и тренутак када један од радника обезбеђења прилази насилнику, али он за кратко прекида песничење и прстом му прети, после чега се он повлачи док остало обезбеђење посматраче гура.

На крају снимка младићи се разилазе, док жртва у бесвесном стању остаје да лежи.

Оставите Коментар