Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, који је недавно ухапшен због финансијских малверзација, поднео је данас преко пуномоћника оставку на ту функцију.

  • Дубоко сам свестан да због ситуације у којој се тренутно налазим мој останак на месту председника општине може само да буде отежавајућа околност за функционисање општине и на штету грађана. Мени је интерес општине и њених грађана увек био на првом месту и то је основни разлог због ког подносим оставку – наводи се у писму Јовичића.

Сада већ бивши председник општине Палилула наводи и да је спреман да плати своје грехе и лакомисленост.

  • Ситуација у којој се налазим је добрим делом плод моје лакомислености и веровања у одређене људе који очигледно мени нису добро мислили. О њима ћу свакако говорити кад дође време, али нека им служи на част шта су учинили. Своје грехе, посебно своју лакомисленост, спреман сам да платим, а верујте ово кроз шта пролазим са својом породицом је животна школа. Мени лично, као неком ко дубоко верује у исправност политике Александра Вучића и ко ће заувек бити лојалан члан СНС, остаје огроман жал што сам својом лакомисленошћу изневерио човека који је имао велико поверење у мене – наводи Јовичић и додаје да ће се у наредном периоду борити да докаже да су оптужбе против њега неосноване.

Функционер Српске напредне странке, подсетимо, ухапшен је почетком јуна са неколико грађевинских инспектора због наводних финансијских малверзација и нелегалне градње на Палилули.

Оставите Коментар