Тихомир Арсић ће после сахране у суботу одиграти улогу свог живота! Наиме, Народно позориште ће емитовати Тикину најомиљенију представу „Идиот“ Достојевског, која ће почети у 21 сат на сајту www.narodnopozorište.rs.

То што ће Тихомир Арсић уживо наступити у онлајн преносу после своје сахране, доказ је да глумац који страсно доживљава свој позив до последњег даха побеђују и саму смрт.

Представа „Идиот“ Ф. М. Достојевског је култна Народног позоришта која се играла од 1995. до 2005. године у режији Стеве Жигона. За ову представу увек се тражила карта више, а посебно је интересантно да, без обзира на то што је реч о једном Достојевском и класичној литератури, да су управо млади гледали ову представу по неколико пута.

Тихомир је за улогу Рогожина добио награду „Раша Плаовић“, а такође и Златног витеза на Међународном фестивалу у Русији. Уз његову маестралну улогу бриљирали су и Небојша Дугалић у улози Кнеза Мишкина, Ивана Жигон, као чувена Анастасија Филиповна, као и читав велики ансамбл Народног позоришта.

На овај свечани начин гледања једне од најкултнијих представа савременог доба бићемо у прилици да му дамо наш последњи аплауз.

Оставите Коментар