У последње време одлазећи градоначелник Подгорице, Иван Вуковић, често користи политички промотивни слоган за локалне изборе у Подгорици,  „Подгорички, а не политички“, алудирајући да се он бави искључиво Подгорицом из љубави према главном граду Црне Горе, а не политиком и политичарењем. С друге стране, поставља се питање господину Вуковићу, да ли је „подгорички, а не политички“ и онда када бивши подгорички градоначелник  Славољуб Миго Стијеповић узме коверту од 100 000 еура и на тај начин изврши класичну политичку корупцију за коју до дан данас нико није одговарао?

Или је „подгорички, а не политички“, кад Миомир Мугоша тадашњи први човек Подгорице прода земљиште у власништву града вредну 12 милиона еура, испод сваке цене за 2 милиона евра свом пријатељу Чеду Поповићу из „Царина“?

Мораће нови црногорски главни специјални тужилац Владимир Нововић, озбиљно да се позабави овим подгоричким политикантима, како би се створили предуслови да грађани Подгорице могу поштено да живе од свог рада, а то им сигурно не могу обезбедити они који већ тридесет година злоупотребљавају Подгорицу и користе њене ресурсе за стицање личне користи. Међутим, још мало је преостало да владају, а после јуна ће и они и њихов вођа из Растоке,  попут других црногорских градова отићи у опозицију, а део њих и на дугогодишњи одмор у Спуж.

Оставите Коментар